Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kurt görmek

Rüyada karanlıkta kurt görmek

Rüyada karanlıkta kurt görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta kurt gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta kurt görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, büyük adımlar atılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada evin karanlık olduğunu görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık dar sokak görmek tatsızlıkların aşılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada karanlık yerden geçmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada karanlık dükkan görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık denize atlamak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta beklemek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments