Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık denize atlamak

Rüyada karanlık denize atlamak

Rüyada karanlık denize atlamak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada karanlık denize atlamak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada karanlık denize atlamak zor ve kötü günlerin geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yol alacağına işaret eder.

Rüyada karanlık deniz görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yeni projelere atılacağına inanılır.

Rüyada denizi karanlık görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kasasının daha çok para dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık denize düşmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayalkırıklığı duyacağına delalettir.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, gün yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık denizde yüzmek zenginliğin kapılarının açılacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada gece denize atlamak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına, hem de zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments