Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık dükkan görmek

Rüyada karanlık dükkan görmek

Rüyada karanlık dükkan görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık dükkan gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada karanlık dükkan görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, elinin darlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dondurma dükkanı görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada dükkan büyütmek yaşadığı yokluğun biteceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan kurmak huzurlu hissedileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanının soyulduğunu görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanı açmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada dükkan önü süpürmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, başarıları ile tanınacağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments