Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta beklemek

Rüyada karanlıkta beklemek

Rüyada karanlıkta beklemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, moralinin bozulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta beklemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta beklemek rahat nefes almaya başlayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sonuç beklemek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada banka sırası beklemek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta beklemek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada minibüs beklemek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada mezarın başında beklemek yaşamın kolaylaşacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada doğumu beklemek atılım yapacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize rivayet eder.

Rüyada sınav sonucunu beklemek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments