Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin karanlık olduğunu görmek

Rüyada evin karanlık olduğunu görmek

Rüyada evin karanlık olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına alamet eder.

Rüyada evin karanlık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada evini karanlık görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret eder.

Rüyada evin içini karanlık görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin karanlık olduğunu görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık köprü görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, huzursuzlukların son bulacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta koyun görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta at görmek borçların artacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, rütbe alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments