Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kara kedi görmek

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kazancının helal para olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kara kedi gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kedi görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çok kara kedi görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kediler görmek işlerin daha kötüleşeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi beslemek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments