Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kara kedi görmek

Rüyada çok kara kedi görmek

Rüyada çok kara kedi görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çok kara kedi gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Rüyada kara kediyi sevmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kediyle konuşmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi yemek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, şansa alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada kara kedi sevmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kara kedi öldürmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments