Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kedi görmek

Rüyada karanlıkta kedi görmek

Rüyada karanlıkta kedi görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta kedi gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Rüyada karanlıkta kedi görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık yolda kaybolmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, refaha erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık hastane görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yoldan geçmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada alaca karanlıkta yürümek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan geçmek büyük tartışmalar yaşayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta yalnız kalmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments