Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek kazancında artış olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalet eder.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments