Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi sevdiğini görmek

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hastalıkların uzak duracağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek her geçen gün başarıların artacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kediyi sevmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi sevmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, birlikteliğe başlayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi beslemek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi taşlamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, rakiplerin üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi kesmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, başarılarını ispat edeceğine, umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments