Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediler görmek

Rüyada kara kediler görmek

Rüyada kara kediler görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Rüyada kara kediler gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, aile hayatlarını bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada kara kedi ve fare görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulur.

Rüyada kara kedi dövmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta kara kedi görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada evde kara kedi görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kediyi kovalamak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kara kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, daha zengin hale geleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments