Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta gemiye binmek

Rüyada karanlıkta gemiye binmek

Rüyada karanlıkta gemiye binmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kazancının helal para olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kişiye hep umut olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, rahatının kaçacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta gemi görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, işlerin rast gideceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta otobüse binmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık asansöre binmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta ata binmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir gemiye binmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzerek gemiye binmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments