Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık asansöre binmek

Rüyada karanlık asansöre binmek

Rüyada karanlık asansöre binmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık asansöre binmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kısarak pozisyonunuzu güçlendirebilirsiniz.

Rüyada karanlık asansöre binmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık asansör görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede asansöre binmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada otelde asansöre binmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada asansöre binmekten korkmak çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada dar bir asansöre binmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastane asansörüne binmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör binmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments