Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ata binmek

Rüyada karanlıkta ata binmek

Rüyada karanlıkta ata binmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerin düze çıkarılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta ata binmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yürürlüğe koymak için dahiyane fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta ata binmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi ata binmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip ata binmek tabiri caizse can bulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada al ata binmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, bekar ise evleneceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada konuşan ata binmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada siyah bir ata binmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ata binmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor ata binmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments