Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta gemi görmek

Rüyada karanlıkta gemi görmek

Rüyada karanlıkta gemi görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta gemi gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada karanlıkta gemi görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek hayır işleri ile uğraşılacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ormanda yürümek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta kurt görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işarettir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık suda yüzmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yeri karanlık görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık fırtına görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments