Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerek gemiye binmek

Rüyada yüzerek gemiye binmek

Rüyada yüzerek gemiye binmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerek gemiye binmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada yüzerek gemiye binmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, mutlu bir evliliğe, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek gemiye binmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Rüyada denizde gemiye binmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük gemiye binmek nasiplerini alacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada uzay gemisine binmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş gemisine binmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada küçük gemiye binmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yüksek tahsil yapacağına, istediği evde oturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments