Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta arabaya binmek

Rüyada karanlıkta arabaya binmek

Rüyada karanlıkta arabaya binmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta otobüse binmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ata binmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine inanılır.

Rüyada karanlık asansöre binmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta araba görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta araba sürmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye alamet eder.

Rüyada karanlıkta araba kullanmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments