Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gemiye binmek

Rüyada bir gemiye binmek

Rüyada bir gemiye binmek zenginliğe, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir gemiye binmek gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada denizde gemiye binmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski bir gemiye binmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada gemi binmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiye binmek ve inmek çok iyi paralar kazanılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işlerinde aksama olacağına inanılır.

Rüyada büyük bir gemiye binmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Rüyada savaş gemisine binmek kurtuluşa kavuşacağına, birlikteliğe başlayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek sarsılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada karada gemiye binmek onlardan büyük hayır göreceğine, rızkının kesilmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments