Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta otobüse binmek

Rüyada karanlıkta otobüse binmek

Rüyada karanlıkta otobüse binmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, yolculuğa, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, başarısının artacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yolunun hep açık olacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta otobüse binmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta otobüse binmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık asansöre binmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta ata binmek rahatının bozulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Rüyada büyük bir otobüse binmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada servis otobüsüne binmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, başarısız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış otobüse binmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments