Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan fener görmek

Rüyada yanan fener görmek

Rüyada yanan fener görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına inanılır.

Rüyada yanan fener gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yanan fener görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada uçan fener görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fener almak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fener alayı görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada fener balığı görmek başarılarının azalacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına inanılır.

Rüyada elinde fener görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalettir.

Rüyada fener görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada fenerbahçe görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işlerinin kolaylaşacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments