Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el feneri yakmak

Rüyada el feneri yakmak

Rüyada el feneri yakmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el feneri yakmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Rüyada el feneri yakmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yoğun duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada fener yakmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde fener görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el feneri almak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada el feneri görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada fener satın almak başkasının hakkına göz dikileceğine, borçlarını bitireceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada fener ışığı görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments