Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir ev görmek

Rüyada karanlık bir ev görmek

Rüyada karanlık bir ev görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karanlık bir ev gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Rüyada karanlık bir evde olmak kredi çekileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir ev görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir eve girmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada karanlık evde olmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski karanlık ev görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Rüyada evi karanlık görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık eve girmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Rüyada karanlık ev görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments