Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele tükürmek

Rüyada ele tükürmek

Rüyada ele tükürmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, parasının ve malının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele tükürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada ele tükürmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak tükürmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kafa dağıtacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada şarap içip tükürmek ekmeğinin azalmayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada toplu iğne tükürmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine inanılır.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada su tükürmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine inanılır.

Rüyada ağızdan et tükürmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments