Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık denizde yüzmek

Rüyada karanlık denizde yüzmek

Rüyada karanlık denizde yüzmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ondan faydalanacağına, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Rüyada karanlık denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık denizde yüzmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek zor durumlara düşüleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek sağlığının kötüye gideceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, duaların kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık suda yüzmek getirisinden daha fazla olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada karanlık deniz görmek istenen herşeye kavuşulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments