Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık suda yüzmek

Rüyada karanlık suda yüzmek

Rüyada karanlık suda yüzmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, işin düzeltileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karanlık suda yüzmek gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada karanlık suda yüzmek sorunlarının biteceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine inanılır.

Rüyada karanlık suda boğulmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek başarılarının devamının geleceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işinde de hep başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada karanlık denizde yüzmek kişinin hayatının değişeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah suda yüzmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada sarı suda yüzmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments