Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık havuzda yüzmek

Rüyada karanlık havuzda yüzmek

Rüyada karanlık havuzda yüzmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta havuza girmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık havuz görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık denizde yüzmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada karanlık suda yüzmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda hızlı yüzmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, zor günlerin biteceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments