Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta suda yüzmek

Rüyada karanlıkta suda yüzmek

Rüyada karanlıkta suda yüzmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık suda yüzmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek hatalarını düzelteceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada karanlık suda boğulmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada karanlık denizde yüzmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sularda yüzmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ılık suda yüzmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir suda yüzmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments