Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık suda boğulmak

Rüyada karanlık suda boğulmak

Rüyada karanlık suda boğulmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık suda boğulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada karanlık suda boğulmak kurulu bir düzene sahip olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık suda yüzmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada suda boğularak ölen birini görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya alamet eder.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments