Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir sokak görmek

Rüyada karanlık bir sokak görmek

Rüyada karanlık bir sokak görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bir anda yükseleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, helal rızka kavuşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokak gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada karanlık sokakta koşmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokak görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, rakiplerin üzüleceğine işarettir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir sokak görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokakta kalmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments