Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sokak görmek

Rüyada karanlık sokak görmek

Rüyada karanlık sokak görmek mali krize gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık sokak gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karanlık dar sokak görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sağlığına kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Rüyada karanlık sokak görmek iş öğreneceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak kimseyle konuşmayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hedeflere ulaşılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments