Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sokaklarda koşmak

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak onları koruyup kollayacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, ününü ülke dışına taşıyacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, ekmeğinin azalacağına yorulur.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada karanlık sokakta koşmak iyilik ve güzellik bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sokaklarda koşmak geleceğinin parlak olacağına, mutluluğa ve neşeye, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar sokaklarda koşmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulur.

Rüyada dar sokakta koşmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, dualarına karşılık alacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada karanlık sokak görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokakta yürümek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, artık daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments