Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir kuyu görmek

Rüyada karanlık bir kuyu görmek

Rüyada karanlık bir kuyu görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sorunların biteceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık bir kuyu gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Rüyada karanlık kuyu görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, rızkın artacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kuyuya girmek sorunlarının günden güne azalacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde yılan görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments