Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık kuyu görmek

Rüyada karanlık kuyu görmek

Rüyada karanlık kuyu görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık kuyu gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret eder.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya girmek zenginliğinin, konforunun artacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, esenlik bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık kuyu görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde balık görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments