Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu içinde balık görmek

Rüyada kuyu içinde balık görmek

Rüyada kuyu içinde balık görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çok daha fazla adım atacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuyu içinde balık gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Rüyada kuyunun içinde balık görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hasretlerin biteceğine işarettir.

Rüyada kuyu içinde balık görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada ev içinde kuyu görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde yılan görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek işlerinin bollaşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments