Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yerde oturmak

Rüyada karanlık yerde oturmak

Rüyada karanlık yerde oturmak bundan da son derece mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yerde oturmak gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Rüyada karanlık yerde oturmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odada oturmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, düşmanını alt edeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada karanlık evde oturmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta oturmak güzel günler yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden geçmek işlerinin artacağına, borçların gittikçe artacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada karanlık yerden kaçmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Rüyada karanlık yerde yürümek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments