Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta oturmak

Rüyada karanlıkta oturmak

Rüyada karanlıkta oturmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta oturmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde oturmak şansın ve bahtının da açılacağına, yeni bir ortama girileceğine, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada karanlık evde oturmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık odada oturmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan çıkmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta bulunmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada karanlıktan ışık görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık sınıf görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile hayatının bozulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments