Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık odada oturmak

Rüyada karanlık odada oturmak

Rüyada karanlık odada oturmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hep dinç ve genç kalacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık odada oturmak gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Rüyada karanlık odada oturmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, eğleneceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık odaya girmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada karanlık odada yatmak itibar edineceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada kendini karanlık odada görmek bereketin eksileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odada uyumak ortak işlere gireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada odayı karanlık görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir odaya girmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık odada kalmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments