Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz karanfil görmek

Rüyada beyaz karanfil görmek

Rüyada beyaz karanfil görmek geri plana düşeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz karanfil gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz karanfil almak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz karanfil görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanfil yemek ticarette başarılı olacağına, ayıplı yolara sapacağına, işlerin sürekli artacağına işarettir.

Rüyada tane karanfil görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada karanfil baharat görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından arınacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada karanfil vermek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments