Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil fidanı görmek

Rüyada karanfil fidanı görmek

Rüyada karanfil fidanı görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada karanfil fidanı gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada karanfil fidanı görmek nasibin bollaşacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, özlemelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada birinden karanfil almak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada karanfil çiçeği görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işarettir.

Rüyada karanfil koklamak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, borca batacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanfil bahçesi görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tomurcuk karanfil görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments