Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil ağacı görmek

Rüyada karanfil ağacı görmek

Rüyada karanfil ağacı görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, stresli bir ortama gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanfil ağacı gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada karanfil ağacı görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil baharatı görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karanfil tohumu görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, alışveriş yapacağına, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil baharat görmek şansının artacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yenilen karanfil görmek kötü günleri geride bırakacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanfil otu görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet eder.

Rüyada karanfil fidanı görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz karanfil almak dargınların ve kırgınların barışacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yaşamına renk geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments