Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe karanfil almak

Rüyada pembe karanfil almak

Rüyada pembe karanfil almak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada pembe karanfil almak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Rüyada pembe karanfil görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pembe karanfil almak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz karanfil görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karanfil bahçesi görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanfil otu görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına alamet eder.

Rüyada karanfil ağacı görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada karanfil baharat görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir demet karanfil görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments