Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakoldan kaçmak

Rüyada karakoldan kaçmak

Rüyada karakoldan kaçmak can sıkıcı haberler almaya, yokluk çekmeyeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karakoldan kaçmak gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada karakoldan kaçmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işarettir.

Rüyada birini karakolda görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karakolda polis görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada karakola girmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada karakola düşmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri karakol görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada karakola gitmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini karakolda görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments