Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri karakol görmek

Rüyada askeri karakol görmek

Rüyada askeri karakol görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, çok sevinçli haberler alacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada askeri karakol gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Rüyada askeri karakol görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karakola girmek kendisini geliştireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karakol ve polis görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis karakoluna gitmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada karakolluk olmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis karakolu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulur.

Rüyada karakol görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada karakola sığınmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments