Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini karakolda görmek

Rüyada kendini karakolda görmek

Rüyada kendini karakolda görmek maddi zararın büyük olacağına, zor durumda kalacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayallerinin yıkılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada kendini karakolda gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada polis karakolu görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, kolaylığa kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada karakol görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulur.

Rüyada karakola çağrılmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi zararının giderileceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karakol ve polis görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada karakola düşmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karakoldan kaçmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve karakol görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karakolluk olmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments