Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakola girmek

Rüyada karakola girmek

Rüyada karakola girmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karakola girmek gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Rüyada karakola girmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karakola gitmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret eder.

Rüyada karakola düşmek elindekileri de kaptıracağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada karakola çağrılmak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işarettir.

Rüyada polis ve karakol görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, dış ticarete atılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri karakol görmek evlatlarından hayır bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini karakolda görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada karakolluk olmak adının fesada karışacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments