Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakalem çizmek

Rüyada karakalem çizmek

Rüyada karakalem çizmek insanların güvenini kazanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karakalem çizmek gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada karakalem çizmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına inanılır.

Rüyada insan yüzü çizmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, duyguların karşılık bulacağına, elinin darlık görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıda çizgi çizmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi resmini çizdirmek bazı operasyonlar geçireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi çizmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işarettir.

Rüyada kroki çizmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işaret eder.

Rüyada atatürk resmi çizmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, keyfinin kaçacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüzünü çizmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments