Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi çizmek

Rüyada kabeyi çizmek

Rüyada kabeyi çizmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, paraya ve mala kavuşacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi çizmek gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada kabeyi çizmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Rüyada kabe çizmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabe resmi çizmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, her istediğini alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz resmi çizmek büyük rahatlık yaşanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet eder.

Rüyada ağaç çizmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada harita çizdiğini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada kendi resmini çizmek kudretinin yerine geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz çizgi çizmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments