Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürk resmi çizmek

Rüyada atatürk resmi çizmek

Rüyada atatürk resmi çizmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada atatürk resmi çizmek gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Rüyada atatürk resmi çizmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada atatürkün resmini çizmek bahtın açılacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada insan resmi çizmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Rüyada kelebek resmi çizmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin resmini çizmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada cami resmi çizmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada erkek resmi çizmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulur.

Rüyada güneş resmi çizmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments