Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kroki çizmek

Rüyada kroki çizmek

Rüyada kroki çizmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kroki çizmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada kroki çizmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kroki görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek çizmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ömür boyu devam edeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet eder.

Rüyada şekil çizmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç çizmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada insan yüzü çizmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada desen çizmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp çizdiğini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments