Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü çizmek

Rüyada yüzünü çizmek

Rüyada yüzünü çizmek sorunlarının ortadan kalkacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, üzücü haberler alacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü çizmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada birinin yüzünü çizmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, yağmur yağmamasına inanılır.

Rüyada yüzünü çizmek sorunların üstüste geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yüz resmi çizmek özel muamele göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan yüzü çizmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada yüz çizmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kalemle çizgi çizmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada kalp şekli çizmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hilal çizmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments